Tabouleth

Retete dietetice

Portii
3
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceasca de bulgur
  • 2 cesti apa clocotita
  • 3 legaturi patrunjel
  • 3 rosii
  • o mana de frunze de menta
  • 1 legatura ceapa verde sau uscata
  • zeama de la o lamaie
  • ulei de masline
  • sare

Mod de preparare

Se pune bulgurul la umflat, in apa fierbinte, se acopera vasul cu un capac.

Intre timp, taiem marunt patrunjelul, ceapa si menta, iar rosiile cubulete. Intr-un bol, amestecam uleiul de masline cu zeama de lamaie. Amestecam toate ingredientele, se potrivesc dupa gust, cu sare, zeama de lamie si ulei.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...