1. Se curata fasolea verde si pastaile se rup in bucati. 2. Se oparesc intr-o cantitate mare de apa cu sare cca 10 min. 3. Se trec prin jet de apa rec
1. Se curata fasolea verde si pastaile se rup in bucati.
2. Se oparesc intr-o cantitate mare de apa cu sare cca 10 min.
3. Se trec prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga.
4. Se taie cuburi mozzarella.
5. Se lasa sa se scurga rosiile si se taie fasii, la fel ca sunca.
6. Se incinge cuptorul la 200 °C.
7. Pe planseta tapetata cu faina se intinde o foaie de aluat si se aseaza intr-o forma unsa, ridicand marginea de jur imprejur.
8. Se repartizeaza pe blat fasole verde, rosii, sunca si mozzarella.
9. Se bat restul de oua cu smantana, piper si sare; se toarna acest amestec peste legume si se coace tarta la cuptor timp de cca 25 min.
10. Se scoate apoi tarta din cuptor.
Se orneaza cu parmezan ras, patrunjel tocat si coaja de lamaie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa