Salata de carne de pui si fructe

Se fierbe in apa clocotita cu sare carnea de pui. Dupa ce s-a racit se taie julienne si se amesteca cu grepfruitul, kiwi-ul si ananasul taiate cubule

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr carne pui fiarta
  • 200 gr grapefruit
  • 120 gr kiwi
  • 120 gr compot ananas
  • 20 gr salata verde
  • 140 gr maioneza
  • 80 gr rosii
  • 10 gr masline
  • 150 gr morcovi rasi
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se fierbe in apa clocotita cu sare carnea de pui. Dupa ce s-a racit se taie julienne si se amesteca cu grepfruitul, kiwi-ul si ananasul taiate cubulete. Maioneza se amesteca impreuna cu sare si pieprul, apoi se adauga peste coompozitia de carne si fructe. Se omogenizeaza bine. Se asaza intr-o cupa morcovul ras, apoi compozitia de salata.


Se serveste decorata cu frunze de salata verde, rosii taiate sferturi, rondele de ananas, masline, frunze de patrunjel.

Alte retete:

Oua umplute Saratele Piftie de curcan

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!