Salata de carne de pui si fructe

Se fierbe in apa clocotita cu sare carnea de pui. Dupa ce s-a racit se taie julienne si se amesteca cu grepfruitul, kiwi-ul si ananasul taiate cubule

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr carne pui fiarta
  • 200 gr grapefruit
  • 120 gr kiwi
  • 120 gr compot ananas
  • 20 gr salata verde
  • 140 gr maioneza
  • 80 gr rosii
  • 10 gr masline
  • 150 gr morcovi rasi
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se fierbe in apa clocotita cu sare carnea de pui. Dupa ce s-a racit se taie julienne si se amesteca cu grepfruitul, kiwi-ul si ananasul taiate cubulete. Maioneza se amesteca impreuna cu sare si pieprul, apoi se adauga peste coompozitia de carne si fructe. Se omogenizeaza bine. Se asaza intr-o cupa morcovul ras, apoi compozitia de salata.


Se serveste decorata cu frunze de salata verde, rosii taiate sferturi, rondele de ananas, masline, frunze de patrunjel.

Alte retete:

Oua umplute Saratele Piftie de curcan

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...