Se fierbe in apa clocotita cu sare carnea de pui. Dupa ce s-a racit se taie julienne si se amesteca cu grepfruitul, kiwi-ul si ananasul taiate cubule
Se fierbe in apa clocotita cu sare carnea de pui. Dupa ce s-a racit se taie julienne si se amesteca cu grepfruitul, kiwi-ul si ananasul taiate cubulete. Maioneza se amesteca impreuna cu sare si pieprul, apoi se adauga peste coompozitia de carne si fructe. Se omogenizeaza bine. Se asaza intr-o cupa morcovul ras, apoi compozitia de salata.
Se serveste decorata cu frunze de salata verde, rosii taiate sferturi, rondele de ananas, masline, frunze de patrunjel.
Alte retete:
Oua umplute Saratele Piftie de curcan
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti