Daca va ramane pui prajit de la o alta masa, puteti pregati o salata satioasa si hranitoare, incluzand alte ingrediente. Asta am facut si eu, adaugand si cateva oua fierte, morcov ras, salata verde si usturoi verde (cultivat de mine pe balcon, pentru ca imi place mult sa cultiv legume si verdeturi in limita spatiului :)
Se fierb ouale 10 minute. Se racesc si se curata. Eu am considerat 3 oua pentru 4 portii, pentru ca oricum le tai jumatati si nu toata lumea mananca la fel. Puiul ramas (de la o alta masa) se taie fasii mici. Puteti adauga sau nu pui, dupa cum va place. Se spala legumele. Ardeiul si prazul se taie betigase, morcovul se da pe razatoare, apoi se aranjeaza pe un platou. Se adauga in mijloc puiul, pe margini ousoarele, din loc in loc legumele si maslinele. Se presara sare si piper si ulei, dupa gust.
Pofta buna!
Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/02/salata-romaneasca-de-primavara.html
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaCred ca reteta e originala din Anglia, dar eu am gasit-o intr-o carte de bucate greceasca...diferente prea mari nu sunt, dar...
Tort FudgePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii