Ficatul de pui se opareste in apa fierbinte, il strecuram si il punem sa se raceasca. Ciupercile se taie felii si se fierb in apa cu putina sare. Ceap
Ficatul de pui se opareste in apa fierbinte, il strecuram si il punem sa se raceasca. Ciupercile se taie felii si se fierb in apa cu putina sare. Ceapa taiata marunt se caleste in putin ulei, adaugam pasta de rosii, adaugam putina zeama de la ciuperci si condimentam. Punem si ficatul de pui si dam in clocot. Luam afara dafinul iar ficatul il lasam in sos sa se raceasca, apoi punem la rece. Se serveste aranjat pe frunze de salata, decorat cu felii de ciuperci.
Alte retete de salata recomandate
Salata telina
Salata icre
Salata cruditati
Socata reteta bunicii La Amman au inflorit lamaii,castanii dar si socul ! Socata este una din bauturile preferate ale...
Socata reteta buniciiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura