Salata Landaise

Punem pipotele pe hartie absorbanta apoi le punem intr-o tava si le bagam la cuptor la 100 grade timp de 15 min Spalam cu grija frunzele de fetica. S

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 caserola pipote
  • 100g de fetica
  • 100g tulpini mici de spanac
  • 4 ciuperci
  • 4 smochine
  • 100g foie gras semifiert
  • 1 pachet de piept de rata afumat
  • 100g jambon crud
  • 50g seminte de pin
  • 1 buchet de hasmatuchi
  • vinegreta din ulei de masline si otet balsamic

Mod de preparare

Punem pipotele pe hartie absorbanta apoi le punem intr-o tava si le bagam la cuptor la 100 grade timp de 15 min

Spalam cu grija frunzele de fetica. Spalam si spanacuk. Le lasam sa se scurga

Punem salata in 4 farfurii. Taiem smochinele in 4 si le asezam pe frunze de fetica si pe ciuperci.

Taiem in bucati mici foie gras. Punem pe farfurii uniform foie gras, piept de rata, pipote, jambon, seminte de pin si hasmatuchi.

Adaugam sosul vinegreta.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...