Salata berlineza

Ouale fierte se separa, albusurile se toaca cubulete, la fel ca si carnea, ceapa (tinuta 10 min in apa rece) si castraveciorii. Separat galbenusurile

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua fierte
  • 8 castraveciori murati
  • o ceapa mare cruda
  • 300g carne de porc fiarta
  • o legatura de patrunjel
  • ulei
  • mustar
  • pasta de tomate
  • sare si piper

Mod de preparare

Ouale fierte se separa, albusurile se toaca cubulete, la fel ca si carnea, ceapa (tinuta 10 min in apa rece) si castraveciorii. Separat galbenusurile se maruntesc si se pun la foc pentru 5 min. amestecandu-se incontinuu cu o cescuta de ulei, mustar si pasta de tomate. Se lasa sa se raceasca si se toarna peste ingredientele tocate, iar apoi adaugati patrunjelul verde tocat, sare si piper dupa gust.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Orez cu sofran

Risotto allo zafferano ... un preparat tipic zonei Lombardia (Italia) ... pe cat de simplu pe atit de indragit datorita...

Orez cu sofran
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca