Salata de oua cu maioneza

Se fierb ouale in apa sarata, dupa care se curata si se tai in 4-8 feliute. Se amesteca cu sosul tartar pregatit cu o zi inainte si se presara frunzel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 oua
  • Sos tartar
  • Frunze de patrunjel

Mod de preparare

Se fierb ouale in apa sarata, dupa care se curata si se tai in 4-8 feliute. Se amesteca cu sosul tartar pregatit cu o zi inainte si se presara frunzele de patrunjel.
Alte salate recomandate

Salata ciuperci

Salata cruditati

Salata sfecla

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Perisoare de vita in sos de smantana cu parmezan

Foarte bun a fost sosul,o sa incerc cu carne tocata de pui sau de porc,asta de vita nu ma prea incanta.

Perisoare de vita in sos de smantana cu parmezan
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii