Salata de oua cu maioneza

Se fierb ouale in apa sarata, dupa care se curata si se tai in 4-8 feliute. Se amesteca cu sosul tartar pregatit cu o zi inainte si se presara frunzel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 oua
  • Sos tartar
  • Frunze de patrunjel

Mod de preparare

Se fierb ouale in apa sarata, dupa care se curata si se tai in 4-8 feliute. Se amesteca cu sosul tartar pregatit cu o zi inainte si se presara frunzele de patrunjel.
Alte salate recomandate

Salata ciuperci

Salata cruditati

Salata sfecla

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...