Salata mediteraneana

Se fierbe fasolea in apa clocotita sarata. Se taie toate legumele in bucati si se toaca foarte fin usturoiul. Sosul se prepara amestecand uleiul, otet

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua fierte tari
  • 250 gr. fasole verde
  • 2 buc. rosii
  • 1/2 buc. castravete
  • marar verde
  • 1 catel usturoi
  • 2 linguri otet
  • o lingura zeama de lamiie
  • 3 linguri ulei de masline
  • o cutie fileuri de ansoa
  • capere
  • 12 buc. masline negre
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierbe fasolea in apa clocotita sarata. Se taie toate legumele in bucati si se toaca foarte fin usturoiul. Sosul se prepara amestecand uleiul, otetul, zeama de lamaie, sarea, piperul si usturoiul tocat. Se varsa sosul peste legume, se adauga caperele si se amesteca bine. Se taie ouale in sferturi si se pun deasupra salatei, alternind cu fileurile de ansoa si cu maslinele.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura Tuxedo

Am pregatit pentru Mos Craciun o prajitura tare buna!  Initial am vrut sa fac tort, Tortul Tuxedo, dar pe parcurs m-am...

Prajitura Tuxedo
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca