Cruditati de sezon

Se spala salata verde si se rup frunzele in bucatele mici, se taie ridichile si ceapa verde in rondele subtiri, se taie sunca si rosiile in cubulete s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 capatana salata verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 praz sau 1-2 bucati usturoi verde
  • 1-2 rosii
  • 5-6 ridichi de luna
  • 100g sunca
  • 100g parmezam
  • 1 pahar iaurt
  • 1 legatura verdeata

Mod de preparare

Se spala salata verde si se rup frunzele in bucatele mici, se taie ridichile si ceapa verde in rondele subtiri, se taie sunca si rosiile in cubulete si se amesteca toate intr-o salatiera; separat se amesteca parmezamul cu iaurtul si usturoiul sau prazul taiat rondele ( se poate adauga 1 ligura ulei masline si zeama de la o lamaie ) si se toarna peste salata. Se da la rece 15-20 minute. Important este sa nu se amestece sosul de iaurt cu restul salatei decat inaintea servirii.
Se serveste ca atare sau alaturi de o friptura rece de miel sau pui.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de rasol la cuptor, cu cartofi

Zilele trecute socrii mei au tăiat porcul și am primit un rasol. De obicei îl achiziționam din comerț, afumat și...

Reteta de rasol la cuptor, cu cartofi
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca