Salata a la grec

Se amesteca bine branza si margarina se adauga castravetele dat pe razatoarea mica, mararul tocat, sarea, piperul si usturoiul

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. branza de vaci
  • 50 gr. margarina
  • o legatura marar
  • 200 gr. castravete verde
  • sare
  • piper si usturoi

Mod de preparare

Se amesteca bine branza si margarina se adauga castravetele dat pe razatoarea mica, mararul tocat, sarea, piperul si usturoiul
Se serveste ca umplutura pentru legume sau pur si simplu intinsa pe paine.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...