Puneti cartofii la fiert in coaja cu o lingura de sare, separat fierbeti restul de legume curatate: pastarnacul, morcovii, telina. Dupa ce au fiert si
Puneti cartofii la fiert in coaja cu o lingura de sare, separat fierbeti restul de legume curatate: pastarnacul, morcovii, telina. Dupa ce au fiert si s-au racit taiati cubulete: cartofii, pastarnacul, telina, morcovii, castraveciorii, pieptul de pui, ouale fierte rondele si gogosarii. Prajiti cubuletele de piept de pui pana ce devin galben-aurii. Amestecati toate ingredientele cu mazarea si maioneza pana la omogenizare.
Decorati platoul cu maioneza, masline si gogosari taiati fasii.
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti