Salata bulgareasca

Se spala legumele, se taie fisii salata verde si ardeiul gras, castravetii si rosiile se taie rondele, ouale fierte se taie cubulete, sunca se taie si

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 salata verde
  • 2 rosii
  • 2 castraveti
  • 2 oua fierte tari
  • 200 gr. sunca presata
  • 2 ardei grasi(unul rosu si unul galben)
  • sare
  • piper
  • ulei
  • otet

Mod de preparare

Se spala legumele, se taie fisii salata verde si ardeiul gras, castravetii si rosiile se taie rondele, ouale fierte se taie cubulete, sunca se taie si ea feliute. Se amesteca toate ingredientele, se sareaza, se pipereaza, se adauga dupa gust ulei si otet. Otetul poate fi inlocuit cu zeama de lamiie.
Se serveste rece

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Capunati cu ciuperci - de post

 Apreciez pastele italiene. Daca am incercat un sortiment si-mi place, cu siguranta il voi achizitiona din nou. Capunati...

Capunati cu ciuperci - de post
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca