Salata Cezar cu macaroane si pui

Macaroanele se pun la fiert in apa sarata cam 8 minute. Se scot si se lasa sa se stoarca. Painea se taie in cubulete si se prajeste in 2 linguri de u

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt. 4 persoane:100 gr. macaroane spirala
  • sare
  • 2 felii paine toast
  • 4 linguri ulei
  • 2 piepturi de pui (filet
  • ca. 400 gr.)
  • piper
  • 1/2 castravete de salata
  • o salata mica(ca. 300gr.)
  • 250 gr. morcovi
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ou
  • 1 lingurita mustar
  • 125 ml. ulei de masline
  • 2 linguri zeama de lamaie

Mod de preparare

Macaroanele se pun la fiert in apa sarata cam 8 minute. Se scot si se lasa sa se stoarca. Painea se taie in cubulete si se prajeste in 2 linguri de ulei, pana devine aurie-maronie. Se scot feliile.

Carnea se prajeste pe toate partile in 2 linguri de ulei fierbinte cam 10 minute. Se da cu sare si piper si se lasa sa se raceasca.

Salata se rupe in bucatele mici, castravetele se taie in felii, morcovii se taie in felii subtiri pe diagonala. Usturoiul se preseaza. Oul, usturoiul si mustarul se bat cu telul. In timp ce se bate, se pune uleiul putin cate putin. Se pune sare, piper si zeama de lamaie.

Salata, castravetele, morcovii si macaroanele se amesteca. Pieptul de pui se taie in felii. Se pun crutoanele (painea prajita cubulete) pe salata si se stropeste cu sosul preparat.

Are 640 Kcal.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!