Macaroanele se pun la fiert in apa sarata cam 8 minute. Se scot si se lasa sa se stoarca. Painea se taie in cubulete si se prajeste in 2 linguri de u
Macaroanele se pun la fiert in apa sarata cam 8 minute. Se scot si se lasa sa se stoarca. Painea se taie in cubulete si se prajeste in 2 linguri de ulei, pana devine aurie-maronie. Se scot feliile.
Carnea se prajeste pe toate partile in 2 linguri de ulei fierbinte cam 10 minute. Se da cu sare si piper si se lasa sa se raceasca.
Salata se rupe in bucatele mici, castravetele se taie in felii, morcovii se taie in felii subtiri pe diagonala. Usturoiul se preseaza. Oul, usturoiul si mustarul se bat cu telul. In timp ce se bate, se pune uleiul putin cate putin. Se pune sare, piper si zeama de lamaie.
Salata, castravetele, morcovii si macaroanele se amesteca. Pieptul de pui se taie in felii. Se pun crutoanele (painea prajita cubulete) pe salata si se stropeste cu sosul preparat.
Are 640 Kcal.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii