Salata cu aspic

Se taie ca fideaua, un rest de rasol de vaca sau de pasare, putina sunca, castravetii in otet si ouale rascoapte. Se potriveste de sare si piper. Se

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g rasol de vaca
  • 50 g sunca slaba
  • 2 castraveti in otet
  • 2 oua rascoapte
  • sare
  • piper
  • 250 g aspic. Pentru salata': 500 g cartofi
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingura de otet
  • 1 lingurita de mustar
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de maioneza

Mod de preparare

Se taie ca fideaua, un rest de rasol de vaca sau de pasare, putina sunca, castravetii in otet si ouale rascoapte. Se potriveste de sare si piper.

Se amesteca cu aspicul, potrivind sa le cuprinda bine pe toate. Se asaza intr-o forma de tabla, cu gaura mare la mijloc, se da la rece.

Dupa ce s-a prins bine se rastoarna, iar la mijloc se asaza o salata de cartofi, sau alta salata dupa plac, amestecata cu putina maioneza.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete culinare:

Compot de gutui aromat

Dulceata de zmeura

Sirop de muguri de brad

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...