Salata rupta in bucati se pune intr-un castron, apoi razuim ouale si cascavalul afumat pe razatoarea de cascaval. Amestecam iaurtul cu piperul, putin
Salata rupta in bucati se pune intr-un castron, apoi razuim ouale si cascavalul afumat pe razatoarea de cascaval. Amestecam iaurtul cu piperul, putina sare, ketchupul si crema de usturoi si punem deasupra doar inainte de a servi. Se poate servi ca fel de mancare seoarat, sau langa orice gratar.
Daca pregatim din amestec de salate si adaugam si putina sunca taiata cubulete, se poate servi si ca aperitiv.
Alte retete salate recomandate
Salata cu rosii
Salata de andive
Salata cu castraveti
Cu această reţetă particip la Concursul DE LA BUCĂTAR LA JUSTIŢIAR – SE CAUTĂ UN PREPARAT DEMN DE A...
Desert „Godina”Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj