Salata cu farfale

Se pun 400ml de apa cu sare la fiert. Cand apa fierbe se adauga farfalele si se lasa la fiert cca. 15 min. apoi se pun in apa rece. Intre timp se taie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g farfale (fundite
  • un fel de paste fainoase)
  • 100 g porumb dulce (din conserva)
  • 100 g mazare
  • 1 buc. morcov
  • 6 buc. castraveti murati
  • 150 g sunca
  • 100g cascaval
  • 50 g fasole rosie fiarta
  • sare
  • piper
  • maioneza (eu adaug la maioneza clasica si 3 linguri de iaurt)

Mod de preparare

Se pun 400ml de apa cu sare la fiert. Cand apa fierbe se adauga farfalele si se lasa la fiert cca. 15 min. apoi se pun in apa rece. Intre timp se taie bucatele castravetii murati, sunca, cascavalul si morcovul se da pe razatoarea cea mai mica.Se amesteca toate ingredientele:porumbul, mazarea, fasolea, morcovul ras, castravetii taiati cubulete, sunca cubulete, cascavalul cubulete, farfalele fierte si racite. Se pune peste maioneza si se potriveste de sare si piper.
Se pune intr-un bol si se orneaza cu mazare fasole rosie si se serveste la masa.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...