Salata cu rucola, mozzarella, sfecla rosie si rodie

O salata satioasa.

Portii
2
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rucola
  • 1 sfecla sfecla rosie
  • 1/2 rodie
  • cuburi de mozzarella
  • 1 rosie
  • 2 oua
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • sare/piper

Mod de preparare

Intr-un vas, punem rucola, taiem sfecla rosie cubulete, o asezam in mijloc. Rosia se taie feliute subtiri, se aranjeaza pe margini de jur imprejur. Cuburile de mozzarella le taiem in jumatate si le aranjam peste salata. Cu o lingurita, scoatem samburii din rodie si ii punem peste salata. Se stropeste cu uleiul de masline si se stoarce lamaia, punem sare si piper. Ouale se fierb circa 4-5 minute, sa fie tari. Se taie rondele si se orneaza salata.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...