Salata cu sunca

Desfacem frunzele de salata (sau cicoare), le spalam, apoi le uscam. Castravetele il spalam si il curatam subtire. Curatam bine sub apa capsunile, le

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 capatana de cicoare sau salata
  • 1 castravete mare
  • 600 gr capsuni
  • 10 ml smantana
  • 10 ml iaurt natur
  • un praf de ghimbir macinat
  • 200 gr sunca afumata

Mod de preparare

Desfacem frunzele de salata (sau cicoare), le spalam, apoi le uscam. Castravetele il spalam si il curatam subtire. Curatam bine sub apa capsunile, le scurgem, le rupem coditele si le taiem felii, in lungime. Sunca afumata se taie felii subtiri. Amestecam smantana, iaurtul si praful de ghimbir. Punem intr-un vas mai adanc frunzele de salata sau cicoare, asezam peste ele feliile de castravete, capsunile taiate si feliile de sunca. Se toarna in completare sosul. Se serveste imediat.


Pofta buna! Aici veti gasi alte retete de salate: Salata cu carne de vita, Salata verde cu sunca afumata, Salata de creier

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...