Salata de andive

Se curata andivele si se lasa sa stea 1/4 ora in apa sarata. Se taie in bucati, se asaza pe farfurie si se toarna deasupra sos de ulei cu zeama de lam

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg. andive
  • 2-3 linguri ulei
  • zeama de lamiie sau otet

Mod de preparare

Se curata andivele si se lasa sa stea 1/4 ora in apa sarata. Se taie in bucati, se asaza pe farfurie si se toarna deasupra sos de ulei cu zeama de lamiie, sare si putin piper. Se mai poate adauga putin mustar.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!