Ardeii copti se taie pe latime in fasii de 2 cm si se pun intr-un castron. Usturoiul se piseaza cu putina sare. Se amesteca cu putin iaurt si se toarn
Ardeii copti se taie pe latime in fasii de 2 cm si se pun intr-un castron. Usturoiul se piseaza cu putina sare. Se amesteca cu putin iaurt si se toarna peste ardei. Se amesteca bine, dupa care se adauga restul iaurtului. Se potriveste de sare si piper si se presara patrunjel tocat deasupra.
Se poate servi ca salata, ca aperitiv sau garnitura la cartofi prajiti
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti