Salata de boeuf

Carnea fiarta se taie in cuburi mici la fel si cartofii fierti, se amesteca cu mazarea fiarta, telina si morcovul rase crude sau fierte, castraveciori

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 k. carne fiarta
  • 1/2 kg. cartofi
  • 1/4 kg. mazare
  • 1 buc. morcov
  • 1 buc. patrunjel
  • 1 buc. telina mica
  • 1-2 buc. castraveciori murati in otet
  • 1-2 buc. gogosari
  • 3-4 buc. mere
  • 5-6 linguri maioneza
  • o lingurita mustar
  • sare
  • piper
  • masline
  • 2 oua rascoapte
  • verdeata

Mod de preparare

Carnea fiarta se taie in cuburi mici la fel si cartofii fierti, se amesteca cu mazarea fiarta, telina si morcovul rase crude sau fierte, castraveciorii si gogosarii taiati cuburi. Merele se rad si se adauga in ultimul moment, se amesteca cu sare, piper si 3 linguri de maioneza. Se asaza salata in farfuria de servit, se da forma dorita, se netezeste cu cutitul si se acopera cu restul de maioneza. Se garniseste dupa dorinta cu masline, cu gogosari, verdeata etc

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Tochitura cu mamaliga

Tochitura cu mamaliga
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii