O altă variantă a salatei orientale, adaptată după gustul nostru și ce am găsit prin frigider/cămară. Este o reteta de vara satioasa si gustoasa! Spor și poftă bună!
Cartofii se fierb în coajă, în apă sărată cca. 20 de minute, la foc mediu, neacoperit. Apoi se scurg, se trec sub jet de apă rece.
Ouăle se pun la fiert într-un vas încăpător, în apă rece cât să le acopere, cu o limngură de sare, 7 minute, ca să fie ferme la tăiere.
Cartofii și ouăle, trecute sub jet de apă rece, se curăță de coajă.
Cartofii se taie cubulețele, ouăle rondele, iar cele de prepeliță se lasă întregi.
În amestecul de cartofi și ouă, se adaugă, ceapa tăiată rondele, măslinele, gogoșarii murați, tăiați Julien, castravetele tăiat cubulețe, țelina apio mărunțită, apoi se amestecă ușor până ce se înglobează toate ingredientele.
Se asezonează salata de sare, piper, ulei de măsline și puțin oțet, după gustul fiecăruia, amestecându-se ușor până ce se încorporează toate ingredientele.
Salata se servește după ce a fost ușor răcită la frigider, minim 2 ore!!!!
Spor și poftă bună!
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii