Salata de cartofi cu sos de mustar fiert

Cartofii se fierb in coaja, in apa clocotita, se curata, se lasa sa se raceasca, se taie felii si se pun in salatiera. Se prepara sosul: se rumeneste

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc. cartofi mari
  • 40 gr. unt
  • ¾ lingura faina
  • 3 linguri de mustar
  • citeva felii de lamiie
  • o ceapa mica
  • 1/2 lingura otet
  • 1/2 ceasca apa
  • sare
  • putin zahar

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja, in apa clocotita, se curata, se lasa sa se raceasca, se taie felii si se pun in salatiera. Se prepara sosul: se rumeneste faina cu untul, se adauga ceapa, taiata marunt, sarea, zaharul, mustarul diluat cu otet si apa, feliile de lamiie, se lasa sa fiarba pina se leaga si se toarna peste cartofi.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!