Salata de cartofi cu sos de mustar fiert

Cartofii se fierb in coaja, in apa clocotita, se curata, se lasa sa se raceasca, se taie felii si se pun in salatiera. Se prepara sosul: se rumeneste

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc. cartofi mari
  • 40 gr. unt
  • ¾ lingura faina
  • 3 linguri de mustar
  • citeva felii de lamiie
  • o ceapa mica
  • 1/2 lingura otet
  • 1/2 ceasca apa
  • sare
  • putin zahar

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja, in apa clocotita, se curata, se lasa sa se raceasca, se taie felii si se pun in salatiera. Se prepara sosul: se rumeneste faina cu untul, se adauga ceapa, taiata marunt, sarea, zaharul, mustarul diluat cu otet si apa, feliile de lamiie, se lasa sa fiarba pina se leaga si se toarna peste cartofi.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...