Spalam zarzavatul si se pune la fiert in apa cu sare. Cind este gata, se scoate si se taie cubulete, se fierb cartofii, se curata de coaja, se taie fe
Spalam zarzavatul si se pune la fiert in apa cu sare. Cind este gata, se scoate si se taie cubulete, se fierb cartofii, se curata de coaja, se taie felii subtiri si se asaza in salatiera.
Luam sfeclele si le fierbem separat, se curata cind sint gata si se taie cubulete mici.
Se pun astfel pregatite peste zarzavatul din salatiera. Se curata ouale de coaja, se scot galbenusurile, se pun intr-un vas adinc, se sfarima cu furculita, se amesteca cu mustarul, cu uleiul, otetul; sardelele tocate fin si castravetii taiati marunt.
Sosul se amesteca intr-un singur sens.
Cind s-a omogenizat, sosul se toarna peste legume, se amesteca usor cu o furculita, lucrind de jos in sus, apoi
se orneaza cu feliute de castravete murat si albus de ou taiat in forme geometrice.
Se tine salata la rece o ora, dupa care se poate servi.
Alte retete
Salata de cartofi
Socata
Reteta romaneasca
Desert mere umplute cu fulgi de ovazIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa