Spalam zarzavatul si se pune la fiert in apa cu sare. Cind este gata, se scoate si se taie cubulete, se fierb cartofii, se curata de coaja, se taie fe
Spalam zarzavatul si se pune la fiert in apa cu sare. Cind este gata, se scoate si se taie cubulete, se fierb cartofii, se curata de coaja, se taie felii subtiri si se asaza in salatiera.
Luam sfeclele si le fierbem separat, se curata cind sint gata si se taie cubulete mici.
Se pun astfel pregatite peste zarzavatul din salatiera. Se curata ouale de coaja, se scot galbenusurile, se pun intr-un vas adinc, se sfarima cu furculita, se amesteca cu mustarul, cu uleiul, otetul; sardelele tocate fin si castravetii taiati marunt.
Sosul se amesteca intr-un singur sens.
Cind s-a omogenizat, sosul se toarna peste legume, se amesteca usor cu o furculita, lucrind de jos in sus, apoi
se orneaza cu feliute de castravete murat si albus de ou taiat in forme geometrice.
Se tine salata la rece o ora, dupa care se poate servi.
Alte retete
Salata de cartofi
Socata
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa