Ceapa curatata si spalata se taie rondele subtiri. Separat, intr-un castronas se prepara sosul din ulei, zeama de lamiie, sare, zahar si doua linguri
Ceapa curatata si spalata se taie rondele subtiri. Separat, intr-un castronas se prepara sosul din ulei, zeama de lamiie, sare, zahar si doua linguri de apa, la foc moale. Dupa ce da in clocot se toarna peste ceapa, se amesteca si se lasa sa se raceasca. Brinza se da pe razatoare, jambonul se taie fisiute sau cubulete si se pune peste ceapa. Se mai adauga putin ulei, sare si zahar daca este nevoie si se omogenizeaza amestecind usor.
Se asaza intr-o salatiera si se garniseste cu frunze de salata si sferturi de rosii. Deasupra se presara verdeata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa