Salata de ceapa este o reteta care se poate servi langa o friptura. Ingredientele necesare sunt: ceapa, ridichi, ulei de masline.
Salata de ceapa se prepara foarte simplu dupa urmatoarele indicatii: curatam cepele de foile uscate si se taie in rondele foarte fine. Ridichile de luna se rad pe razatoarea mica. Arpagicul se curata si se taie in rondele. Se pregateste sosul din ingredientele de mai sus si se amesteca cu ceapa, ridichile si arpagicul. Se lasa timp de ½ ora sa se patrunda, apoi se poate servi.
Alte salate recomandate
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii