Salata de ciuperci

Alegeti ciuperci tinere, mici si frumoase, curatati-le si taiati-le in felii subtiri. Separat, curatati ceapa, taiati-o julien si caliti-o intr-un va

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci
  • 2 cepe mari
  • 600 g rosii
  • o cescuta cu ulei
  • sare

Mod de preparare

Alegeti ciuperci tinere, mici si frumoase, curatati-le si taiati-le in felii subtiri.

Separat, curatati ceapa, taiati-o julien si caliti-o intr-un vas de teflon, pe foc domol, pana cand se aureste putin.

Adaugati ciupercile si rosiile taiate felii mari si lasati preparatul sa fiarba la foc domol pana cand sosul scade potrivit.
Serviti salata rece.

Pofta buna!

Alte retete cu ciuperci gasiti aici:

ciuperci cuptor

ciuperci umplute

ciulama de ciuperci

piept de pui ciuperci

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...