Spalam conopida, o desfacem in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare. Se scoate cind a fiert, se pune in salatiera si se acopera cu maioneza fa
Spalam conopida, o desfacem in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare. Se scoate cind a fiert, se pune in salatiera si se acopera cu maioneza facuta din galbenusul crud, mustarul, zeama de la jumatate de lamiie si uleiul adaugat picatura cu picatura.
Maioneza se subtiaza cu o lingura de smintina.
Cind salata este gata, se presara deasupra patrunjel
verde tocat.
Se serveste in aceeasi zi
Alte retete
Salata de vinete cu maioneza
Socata
Am salvat eu mai acum cateva luni un filmulet cu lipiile astea si tot cautam cheful sa le fac. Cheful mi-a venit din cauza...
Lipii cu cartof si verdeata (lipii martiene)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj