Salata de conopida cu maioneza

Conopida o spalam si o desfacem in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare. Se scoate cind a fiert, se pune in salatiera si se acopera cu maione

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 1 galbenus crud
  • sare
  • 1 lingurita de mustar
  • 1 cana de ulei
  • 1 lingura de smantana
  • patrunjel verde tocat
  • 1/2 lamaie

Mod de preparare

Conopida o spalam si o desfacem in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare.

Se scoate cind a fiert, se pune in salatiera si se acopera cu maioneza facuta din galbenusul crud, mustarul, zeama de la jumatate de lamaie si uleiul adaugat picatura cu picatura. Maioneza se subtiaza cu o lingura de smantana.

Cand salata este gata, se presara deasupra patrunjel

verde tocat.
Alte retete cu salata

Salata varza

Salata vinete

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Paine cu masline

Intr-una din zile am vazut aceasta paine la Gaby care la randul ei, a vazut-o la Violeta Postolache. Si, cum noua ne plac...

Paine cu masline
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca