Salata de fasole cu piept de pui afumat

Salata de fasole cu piept de pui afumat este o reteta gustoasa. Ingredientele pentru reteta sunt: fasole, piept de pui, rosii.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g piept de pui afumat;
  • 250 g fasole boabe fiarta;
  • 250 g fasole pastai fiarta;
  • 10 fire de ceapa verde;
  • 400 g rosii cireasa;
  • 4 linguri ulei;
  • 2 linguri zeama de lamaie;
  • 2 linguri zeama de grepfrut;
  • 1/2 lingurita zahar;
  • frunze verzi de telina;
  • 50 g alune; sare; piper.

Mod de preparare

Pieptul de pui afumat se prepara pentru salata astfel: (fara pielita) se taie felii mici si subtiri; acestea se pun intr-un castron. Se adauga boabele si pastaile de fasole fierte. Ceapa verde se curata, se spala si se taie inele de 3-4 cm, care se pun in castron impreuna cu rosiile cireasa, spalate si taiate in patru.  Uleiul, zeama de lamaie si de grepfrut, zaharul, sarea si piperul (mai mult) se bat intr-un castronel, cu un tel, pana se obtine un sos vinegret omogen.  Acesta se toarna peste componentele din castron si totul se omogenizeaza.

 


Alte retete cu piept de pui recomandate

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...