Salata de fasole cu piept de pui afumat este o reteta gustoasa. Ingredientele pentru reteta sunt: fasole, piept de pui, rosii.
Pieptul de pui afumat se prepara pentru salata astfel: (fara pielita) se taie felii mici si subtiri; acestea se pun intr-un castron. Se adauga boabele si pastaile de fasole fierte. Ceapa verde se curata, se spala si se taie inele de 3-4 cm, care se pun in castron impreuna cu rosiile cireasa, spalate si taiate in patru. Uleiul, zeama de lamaie si de grepfrut, zaharul, sarea si piperul (mai mult) se bat intr-un castronel, cu un tel, pana se obtine un sos vinegret omogen. Acesta se toarna peste componentele din castron si totul se omogenizeaza.
Alte retete cu piept de pui recomandate
A doua incercare de tort castel. Chiar daca nu este perfect, de data aceasta parca seamana mai bine cu un castel.
Tort castelOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj