Salata de fasole verde cu usturoi

Curatam fasolea si o punem la fiert in apa in care clocoteste. Se fierbe o ora, cu putina sare, iar cind se poate consuma, se scoate, se scurge bine s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de fasole verde
  • sare
  • usturoi dupa gust
  • 4 linguri de ulei
  • 2 linguri de otet
  • verdeata tocata

Mod de preparare

Curatam fasolea si o punem la fiert in apa in care clocoteste. Se fierbe o ora, cu putina sare, iar cind se poate consuma, se scoate, se scurge bine si se lasa in castron sa se raceasca.

Se toaca usturoi dupa dorinta, se mai pune sare, se face un sos din ulei si otet, se amesteca toate si se lasa salata la rece.

Se poate servi si de pe o zi pe alta, cu verdeata tocata pusa deasupra.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii