Salata de macaroane cu maioneza

Se fierb macaroanele in apa cu sare. Se lasa 2-3 ore sa se umfle in apa calduta. Se clatesc cu apa rece si se strecoara. Se prepara o maioneza la care

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. macaroane
  • 1 lamiie
  • 1 pahar maioneza
  • 100 gr. masline
  • 3 linguri smintina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb macaroanele in apa cu sare. Se lasa 2-3 ore sa se umfle in apa calduta. Se clatesc cu apa rece si se strecoara. Se prepara o maioneza la care se adauga smintina si piper si se amesteca o parte cu macaroanele.
Se aranjeaza macaroanele pe platou, nivelindu-le frumos Se acopera cu restul de maioneza si cu masline

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...