Se fierbe orezul conform indicatiilor de pe cutie si se lasa sa se raceasca. Se fierbe pieptul de pui in apa cu sare (sau se p
Se fierbe orezul conform indicatiilor de pe cutie si se lasa sa se raceasca. Se fierbe pieptul de pui in apa cu sare (sau se pregateste pe gratar). Dupa ce se raceste se taie bucatele mici. Rosiile, castravetii si avocado se taie cubulete. Ardeiul se taie feliute.
Într-un castron se amesteca orezul, bucatelele de piept de pui, legumele tocate, alunele, porumbul. Se adauga cascavalul ras, zeama de la ½ lamaie si ulei de masline.
Se serveste rece.
Alte salate recomandate
Salata telina
Salata cartofi
Salata icre
Am vazut la cativa bucatarasi ca au facut chiftele in sos de branzeturi si am stat cu gandul la ele cateva zile. Intr-o zi nu...
Chiftele in sos de branzeturiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj