Se fierb legumele in apa cu sare. Separat, se fierb pastele in apa cu sare, apoi se trec printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs. Ceapa se cura
Se fierb legumele in apa cu sare. Separat, se fierb pastele in apa cu sare, apoi se trec printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs.
Ceapa se curate, se spala, se taie solzisori si se da cu un praf de sare.
Maslinele si sunca se taie felii.
Usturoiul se toaca, se amesteca cu smantana, cascavalul ras si patrunjelul sau mararul verde tocat. Se potriveste de sare si piper.
Se amesteca pastele cu uleiul de masline, legumele fierte, maslinele taiate felii si ceapa.
Cand se serveste se adauga la fiecare portie si sosul de smantana. Reteta Salata de paste cu legume a fost propusa de keoke pe forum culinar.ro
Alte retete de salate gasiti aici:
Salata de macaroane,
Salata de praz cu maioneza,
Salata de spanac
Cui nu ii plac bomboanele de ciocolata? Cu aceasta reteta puteti sa va faceti singuri bomboanele de ciocolata, cu ce fel de...
Bomboane de ciocolataDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti