Salata de porumb si crenvusti

Porumbul se fierbe in apa cu putina sare, apoi se scurge bine. Ceapa se taie rondele, rosiile se taie fasii. Ardeiul si castravetii se taie felii su

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr porumb mirelit (congelat)
  • 1 ceapa
  • un ardei capia
  • 2 rosii
  • 2 castraveti
  • 4 crenvusti
  • 150 gr cascaval Gouda
  • 2 linguri otet de mere
  • 4 linguri ulei
  • mustar
  • sare
  • boia
  • piper de Cayenne
  • piper negru
  • zahar

Mod de preparare

Porumbul se fierbe in apa cu putina sare, apoi se scurge bine.

Ceapa se taie rondele, rosiile se taie fasii.

Ardeiul si castravetii se taie felii subtiri.

Crenvurstii se taie felii, cascavalul se taie cubulete. Uleiul se amesteca cu otetul de mere, iar dupa gust, se condimenteaza cu mustar, sare, boia, piper si piper de Cayenne.

Toate ingredientele se amesteca bine, apoi dupa ce se face salata, se tine la frigider aprox. 20 minute.

Se serveste cu crutoane de paine prajita.
Pofta buna!

Aici veti gasi alte retete de salate:

Salate de legume

Salata cu porumb

Salata de primavara cu file de porc in sos de usturoi

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...