Salata de sfecla rosie

Sfecla se spala cu peria, se clateste in mai multe ape dupa care se pune la fiert cu apa rece. Fierbem doua ore pana cand furculita patrunde usor in e

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg sfecala rosie
  • sare
  • 3 linguri de ulei
  • 2 linguri de otet
  • 1 lingurita de chimen

Mod de preparare

Sfecla se spala cu peria, se clateste in mai multe ape dupa care se pune la fiert cu apa rece.

Fierbem doua ore pana cand furculita patrunde usor in ea.

Curatam de coaja, taiem felii subtiri si punem intr-un castron. Asezonam cu sare, chimen si stropim cu ulei. Cand sfecla s-a racit bine se adauga otetul, se amesteca cu furculita apoi se lasa la rece.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu dulceata de trandafiri

Despre tort nu va mai povestesc, ca e de poveste pe aici, eu l-am facut si in varianta cu dulceata de fragi. Va povestesc...

Tort cu dulceata de trandafiri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca