Salata de spaghete cu pui

Spaghetele se rup in bucati si se fierb in apa sarata. Se strecoara si se scurg. Morcovii curatat si taie betisoare si se fierb in apa clocotita, se s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g spaghete
  • 2 morcovi
  • 200 gratar din piept de pui
  • 200 g varza creata chinezeasca
  • 1 radacina telina
  • 200 g castravete subtire
  • 3 linguri otet de vin
  • sare
  • 1 praf de zahar
  • putin piper alb
  • 1 lingurita sos de soia
  • 3 linguri ulei de susan
  • 2 linguri ceapa verde tocata

Mod de preparare

Spaghetele se rup in bucati si se fierb in apa sarata. Se strecoara si se scurg. Morcovii curatat si taie betisoare si se fierb in apa clocotita, se strecoara, se scurg si se lasa la racit.

Carnea de pui se taie cubulete. Varza creata chinezeasca si telina se taie fasii. Se curata castravetele, se despica in doua si se taie felii.

Otetul de vin se amesteca cu sosul de soia, sare, zahar, piper si treptat se adauga ulei mestecand mereu.

Pastele, carnea si zarzavaturile se pun in salatiera si se amesteca cu sosul. Se serveste cu ceapa verde presarata deasupra.
Alte retete cu salata

Salata bulgareasca

Salata de sfecla rosie

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada aperitiv cu pate si crema de branza

Am pregatit aceasta rulada aperitiv pentru masa de Craciun. Pot sa spun ca a fost cel mai apreciat aperitiv si s-a terminat...

Rulada aperitiv cu pate si crema de branza
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii