Taiteii se fierb in apa putin sarata. Se strecoara, se clatesc cu apa rece, se scurg bine. Ouale se fierb, merele se curata de coaja, castraveciorii
Taiteii se fierb in apa putin sarata. Se strecoara, se clatesc cu apa rece, se scurg bine.
Ouale se fierb, merele se curata de coaja, castraveciorii si rosiile se taie cubulete cam de 1 cm, iar crenvustii se taie rondele.
Maioneza se subtiaza cu frisca , se condimenteaza cu nucsoara, boiaua si sarea.
Se adauga sosul Worchester, apoi se pun toate ingredientele in sosul astfel obtinut.
Pofta buna!
Alte retete salate delicioase gasiti aici:
Salata cu rosii, ardei si anghinare,
Salata de ridichi cu ou,
Salata de castraveti verzi
A sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj