Fierbem carnea pina cind se poate consuma, se curata de piele si oase, se taie marunt si se pune intr-un castron. Facem o maioneza groasa din : doua g
Fierbem carnea pina cind se poate consuma, se curata de piele si oase, se taie marunt si se pune intr-un castron.
Facem o maioneza groasa din : doua galbenusuri crude, o cana de ulei, zeama de lamiie, doua linguri de smintina si o lingurita de mustar.
Se da telina pe razatoare, se amesteca cu carnea si gogosarul taiat felii subtiri, se sareaza putin si se acopera cu maioneza. Maioneza se poate subtia cu smintina. Salata se poate servi si de pe o zi pe alta:
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii