Salata de vinete a la Andres

Se coc vinetele. Cind sint coapte, moi in interior, se toaca si se lasa sa se raceasca. Se face o maioneza din galbenus, mustar si ulei. Maioneza si

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 buc. vinete
  • 100 ml. ulei
  • un galbenus de ou
  • 1/2 lingurita de mustar
  • 1 buc. ceapa mica taiata marunt(se poate omite)
  • sare

Mod de preparare

Se coc vinetele. Cind sint coapte, moi in interior, se toaca si se lasa sa se raceasca. Se face o maioneza din galbenus, mustar si ulei.

Maioneza si ceapa taiata marunt se amesteca cu vinetele tocate si se adauga sare.


Se serveste cu felii de piine si cu rosii

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...