Salata frantuzeasca

Mazarea, porumbul, merele si cartofii se fierb si se lasa sa se raceasca. Mustarul, maioneza si smantana se amesteca. Se toarna sosul peste legumele r

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cartofi
  • 2-3 mere
  • 1 borcan de mazare
  • 1 porumb
  • 3-4 castraveti murati
  • 1 rosie
  • vegeta
  • piper
  • salata
  • mustar
  • maioneza
  • smantana

Mod de preparare

Mazarea, porumbul, merele si cartofii se fierb si se lasa sa se raceasca. Mustarul, maioneza si smantana se amesteca. Se toarna sosul peste legumele racite, iar apoi se condimenteaza cu vegeta, putin piper si se amesteca bine. Se serveste cu cartofi piure si carne pane. Se decoreaza cu salata sau rosii.
Alte retete recomandate

Salata vinete

Salata cartofi

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!