Salata frantuzeasca

Mazarea, porumbul, merele si cartofii se fierb si se lasa sa se raceasca. Mustarul, maioneza si smantana se amesteca. Se toarna sosul peste legumele r

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cartofi
  • 2-3 mere
  • 1 borcan de mazare
  • 1 porumb
  • 3-4 castraveti murati
  • 1 rosie
  • vegeta
  • piper
  • salata
  • mustar
  • maioneza
  • smantana

Mod de preparare

Mazarea, porumbul, merele si cartofii se fierb si se lasa sa se raceasca. Mustarul, maioneza si smantana se amesteca. Se toarna sosul peste legumele racite, iar apoi se condimenteaza cu vegeta, putin piper si se amesteca bine. Se serveste cu cartofi piure si carne pane. Se decoreaza cu salata sau rosii.
Alte retete recomandate

Salata vinete

Salata cartofi

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...