Salata frantuzeasca cu pere

Perele si cascavalul (de ex. Hóvirag) se taie felii foarte subtiri si facem un sos tartar dintr-un ou. Se serveste pe Frunze de salata, decoram

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 grame pere
  • 250 grame cascaval moale
  • dupa gust sos tartar
  • sare
  • piper (boabe)
  • salata
  • rosii
  • ardei verde
  • lamaie

Mod de preparare

Perele si cascavalul (de ex. Hóvirag) se taie felii foarte subtiri si facem un sos tartar dintr-un ou. Se serveste pe Frunze de salata, decoram cu rosii, ardei si felii de lamiae. Se pune la racit cateva ore.
Alte retete cu salata recomandate

Salata pui

Salata orientala

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...