Salata italieneasca

Se rupe bucati miezul salatelor si se imprastie pe un platou lung. Se presara ceapa verde taiata bucatele, ridichile de luna taiate felii. Se toarna s

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 salate verzi
  • citeva fire de ceapa verde
  • citeva ridichi de luna
  • ulei
  • otet (zeama de lamiie)
  • 2 oua tari
  • 100 gr. masline
  • sare

Mod de preparare

Se rupe bucati miezul salatelor si se imprastie pe un platou lung. Se presara ceapa verde taiata bucatele, ridichile de luna taiate felii. Se toarna sosul vinegreta preparat din ulei, otet sau zeama de lamiie si sare. Se garniseste de jur imprejur cu felii de oua tari si masline. Se serveste imediat.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...