Salata pastorului

Salata verde se curata, se spala fiecare frunza in jet de apa rece si se taie fasii. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Se opresc ca

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Rosii 0.200 kg
  • castraveti 0.200 kg
  • ceapa 0.150 kg
  • branza telemea 0.250 kg
  • ulei de masline 0.100 l
  • salata verde 2 buc
  • lamaie 0.100 kg
  • piper macinat 0.001 kg
  • sare 0.010 kg
  • marar(decor)

Mod de preparare

Salata verde se curata, se spala fiecare frunza in jet de apa rece si se taie fasii. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Se opresc cateva ramurele pentru decor. Lamaia se spala si i se extrage sucul. Rosiile, castravetii si ceapa se curata, se spala si se taie cuburi. Branza telemea se taie cuburi. Rosiile, castravetii, ceapa se amesteca cu cuburile de branza, ulei de masline, suc de lamaie, marar verde, piper si sare.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...