Salata racoroasa cu cus-cus

Se pun stafidele intr-o cana cu apa sa se umfle. Se fierbe cus-cus-ul si se lasa sa se raceasca. Se taie cubuletele mici rosiile, ardeiul, cepa si cas

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cus-cus
  • 3-4 rosii
  • 2-3 castraveciori
  • 2 ardei
  • 2 cepe mici/1 mare
  • 100 g stafide
  • menta proaspata
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se pun stafidele intr-o cana cu apa sa se umfle. Se fierbe cus-cus-ul si se lasa sa se raceasca. Se taie cubuletele mici rosiile, ardeiul, cepa si castravetii. Se amesteca cu cus-cusul, stafidele, menta, sarea si piperul si se tine la figider.
Se serveste rece

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...