Salata speciala

Se calesc in ulei ciupercile si sunca taiate bucatele, se adauga vinul, sarea si piperul. Se lasa la racit, apoi se adauga smintina.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie ciuperci
  • 250 gr. sunca presata
  • o lingurita ulei
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • 200 gr. smintina

Mod de preparare

Se calesc in ulei ciupercile si sunca taiate bucatele, se adauga vinul, sarea si piperul. Se lasa la racit, apoi se adauga smintina.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...