Salata tricolora

Salata tricolora este o combinatie de rosii, paste si creveti, care va placea intregii familii.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 gr paste tagliatelle
  • 250 gr rosii cherry
  • 4 creveti fierti
  • 50 ml ulei
  • frunze de verdeata
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare

Se fierb pastele in multa apa cu sare. Se scurg, apoi se adauga 25 ml de ulei si se lasa sa se raceasca. Rosiile se taie in doua si se pun in salatiera, cu usturoiul pisar, restul de ulei, sare, piper si busuioc uscat. Se adauga pastele reci si frunzele verzi (dupa gust: salata verde, patrunjel, spanac verde).


Salata se amesteca si se serveste rece, cu creveti fierti.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cod in sos de zacusca

  Cea mai simpla modalitate de a da gust bun unui peste este de a -l inabusi intr-un sos de zacusca. Zacusca are legume...

Cod in sos de zacusca
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca