Salata tricolora

Salata tricolora este o combinatie de rosii, paste si creveti, care va placea intregii familii.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 gr paste tagliatelle
  • 250 gr rosii cherry
  • 4 creveti fierti
  • 50 ml ulei
  • frunze de verdeata
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare

Se fierb pastele in multa apa cu sare. Se scurg, apoi se adauga 25 ml de ulei si se lasa sa se raceasca. Rosiile se taie in doua si se pun in salatiera, cu usturoiul pisar, restul de ulei, sare, piper si busuioc uscat. Se adauga pastele reci si frunzele verzi (dupa gust: salata verde, patrunjel, spanac verde).


Salata se amesteca si se serveste rece, cu creveti fierti.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii