Aripioare de pui, cu lamaie si garnitura de mazare

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aripioare de pui – 1 kg
  • coriandru proaspat – 1/2 legatura
  • ghimbir ras – 1/2 lingurita
  • usturoi – 4 catei
  • sucul de la 2 lamai
  • mix de condimente pui – 2 lingurite
  • boia – 1 lingurita rasa
  • ulei de masline – 3 linguri
  • mazare congelata – 250 g
  • legume deshidratate
  • bio – 1 lingurita
  • capere – 2 lingurite
  • patrunjel – 1 legatura
  • sare
  • piper – dupa gust

Mod de preparare

• puneti aripioarele intr-un bol incapator
• tocati cei 4 catei de usturoi si puneti-i deasupra impreuna cu uleiul de masline, sucul de la 2 lamai, mixul de condimente de pui, caperele, coriandru tocat in prealabil, legumele deshidratate, sare si piper
• amestecati bine totul si puneti-le in slow cooker Crock Pot 5,7 L Digital
• setati-l pe modul de gatire High si timpul de 3 ore si 30 de minute
• cu o ora inainte de incheierea programului, adaugati mazarea.

Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pilaf rosu cu fasole verde si carnaciori

Pilaf rosu cu fasole verde si carnaciori
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca