Aripioare de pui, cu lamaie si garnitura de mazare

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aripioare de pui – 1 kg
  • coriandru proaspat – 1/2 legatura
  • ghimbir ras – 1/2 lingurita
  • usturoi – 4 catei
  • sucul de la 2 lamai
  • mix de condimente pui – 2 lingurite
  • boia – 1 lingurita rasa
  • ulei de masline – 3 linguri
  • mazare congelata – 250 g
  • legume deshidratate
  • bio – 1 lingurita
  • capere – 2 lingurite
  • patrunjel – 1 legatura
  • sare
  • piper – dupa gust

Mod de preparare

• puneti aripioarele intr-un bol incapator
• tocati cei 4 catei de usturoi si puneti-i deasupra impreuna cu uleiul de masline, sucul de la 2 lamai, mixul de condimente de pui, caperele, coriandru tocat in prealabil, legumele deshidratate, sare si piper
• amestecati bine totul si puneti-le in slow cooker Crock Pot 5,7 L Digital
• setati-l pe modul de gatire High si timpul de 3 ore si 30 de minute
• cu o ora inainte de incheierea programului, adaugati mazarea.

Pofta buna!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...