Burger cu carne de porc

Portii
6
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
360 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpa de porc – 1
  • 2 kg
  • ceapa – 3 buc
  • suc de rosii – 400 ml
  • apa – 200 ml
  • legume deshidratate
  • bio – 1 lingura rasa
  • sos Barbecue – 3 linguri
  • miere – 1 lingurita
  • ulei de masline – 4 linguri
  • usturoi – 5 catei
  • cimbru uscat – 1 lingurita
  • sare de mare
  • piper – dupa gust
  • Pentru salata
  • varza rosie – 1/2 buc (mica)
  • morcovi – 3 buc
  • pastarnac – 2 buc
  • telina – 1/2 buc
  • maioneza – 5 linguri
  • iaurt grecesc – 1 lingura
  • stafide – 2 linguri
  • Extra
  • castraveti murati – 3 buc
  • chifle cu ceapa – 6 buc
  • sos barbecue – 100 ml
  • branza cheddar – 6 felii

Mod de preparare

• puneti carnea intr-o tava adanca
• taiati ceapa Julien si usturoiul tocati-l marunt
• adaugati ulei de masline pe carne, urmat de ceapa, usturoi, cimbru, sare si piper si lasati peste noapte la marinat in frigider
• amestecati sosul barbecue cu sucul de rosii, apa, uleiul de masline, mierea si legumele deshidratate si puneti-l in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital
• adaugati carnea deasupra si puneti capacul
• setati pe modul de gatire High si timpul de 6 ore
• intre timp pregatiti salata: dati pe razatoare varza, bucatile de morcovi si de pastarnac si telina
• puneti putina sare, urmata de maioneza, iaurt si stafide si amestecati bine
• dati salata la frigider
• in momentul terminarii programului carnea trebuie sa cada de pe os. Desfaceti-o in bucati subtiri.
• taiati chifla pe jumatate si incalziti-o pe grill
• puneti la baza bucati din carnea de porc si adaugati sos barbecue deasupra, dupa plac
• puneti o lingura generoasa de salata, urmate de cateva rondele de castravete murat si o felie de branza Cheddar
• puneti si cealalta jumatate de chifla deasupra si serviti cu placere!

Pofta buna!

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!