• puneti carnea intr-o tava adanca
• taiati ceapa Julien si usturoiul tocati-l marunt
• adaugati ulei de masline pe carne, urmat de ceapa, usturoi, cimbru, sare si piper si lasati peste noapte la marinat in frigider
• amestecati sosul barbecue cu sucul de rosii, apa, uleiul de masline, mierea si legumele deshidratate si puneti-l in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital
• adaugati carnea deasupra si puneti capacul
• setati pe modul de gatire High si timpul de 6 ore
• intre timp pregatiti salata: dati pe razatoare varza, bucatile de morcovi si de pastarnac si telina
• puneti putina sare, urmata de maioneza, iaurt si stafide si amestecati bine
• dati salata la frigider
• in momentul terminarii programului carnea trebuie sa cada de pe os. Desfaceti-o in bucati subtiri.
• taiati chifla pe jumatate si incalziti-o pe grill
• puneti la baza bucati din carnea de porc si adaugati sos barbecue deasupra, dupa plac
• puneti o lingura generoasa de salata, urmate de cateva rondele de castravete murat si o felie de branza Cheddar
• puneti si cealalta jumatate de chifla deasupra si serviti cu placere!
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii